Кримінальна хроніка Дніпропетровщини на 29.12.2010

Кримінальна хроніка Дніпропетровщини на 29.12.2010

28 грудня п. р. в с. Самарське, співробітниками Павлоградського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із домоволодінь у непрацюючого, раніше судимого, 46-річного господаря оселі було вилучено електродетонатор з двома дротами білого кольору, діаметром 5 мм, довжиною 7 см. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ККУ («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

27 грудня п. р. до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернулася 73-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що в одній із квартир по вул. Товстого вона виявила труп свого брата. Виїздом на місце події, співробітниками міліції, на підлозі в кухні, з трьома колото-різаними пораненнями правого плеча, двома колото-різаними пораненнями тулубу та пораненням правої щоки виявлено труп 68-річного господаря оселі. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, 46-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, 26 грудня зловмисник прийшов до потерпілого для встановлення водонагрівача. Після виконання вказаних робіт чоловіки розпивали спиртні напої. Потім, під час раптово виниклої сварки зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому вищевказані тілесні ушкодження від яких останній помер. Наразі, за даним фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ («Умисне вбивство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 
28 грудня п. р. до співробітників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 40-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 27 грудня п. р. близько 22.00 в одному із парків невідомий чоловік вдаривши його рукою по обличчю заволодів мобільним телефоном, ланцюжком, каблучкою із жовтого металу, курткою, наручним годинником, та грошима у сумі 20 грн. Загальна сума завданого збитку склала 5805 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий  непрацюючий, раніше судимий, 18-річний громадянин. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 ККУ («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.       

ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...