Міліціонери затримали недбайливого сина, котрий, піймавши чергову «білку», вбив свою матір

Шістнадцятого січня до чергової частини Вовчанського РВ надійшло повідомлення з Центральної районної лікарні Вовчанську про те, що до хірургічного відділення була госпіталізована 54-річна місцева жителька у непритомному стані. Лікарі виявили у постраждалої тілесні ушкодження у вигляді гострої черепно-мозкової травми. Також медики повідомили, що жінка перебуває в стані алкогольного сп’яніння. 

Працівникам міліції небагато часу знадобилось, щоб зрозуміти, хто скоїв злочин. У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що жінку побив її син. За словами начальника Вовчанського РВ ГУМВС України в Харківській області підполковника міліції В.П. Гармаша, потерпіла проживала разом зі своїм 26-річним сином, непрацюючим, який тільки й робив, що пиячив, зі всіма сварився та часто бив матір.

Того дня, 15 січня, він разом з матір’ю продовжував «відзначати» у сусіда старий Новий рік, і, напившись до «білої гарячки», в черговий раз почав лаятися. Під час цієї сварки нащадок не стримував себе та так жорстоко побив жінку, що довелося викликати швидку допомогу.

За цим фактом слідчим відділом Вовчанського РВ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Подальшу долю молодика вирішить суд.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

МВС України
 

You may also like...