«За гарячими слідами» розкрито криваве вбивство у будинку лісника, що на Харківщині

Міліціонери Богодухівського РВ розкрили вбивство, яке сталося в Богодухівському районі. 27 січня близько 9 години вечора у будинку лісника було знайдено тіло чоловіка.

До місця пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група Богодухівського РВ. Вбитим виявився 48-річний місцевий житель. Кривава рана на обличчі свідчила, що смерть нещасного була насильницькою. За підозрою у скоєнні злочину «за гарячими слідами» правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя. Останній, звичайно, спершу відпирався, але врешті-решт, розповів деталі злочину.

В той день, коли сталася трагедія, він зустрівся з загиблим близько 16 години у будинку лісника. Природно, що зустріч проходила з великою кількістю алкоголю. Чоловіки пили чарку за чаркою. У якийсь момент між ними розпочалася сварка. Розпалені оковитою, вони стали один одного ображати. Розлючений чоловік схопив сокиру, яка знаходилася у будинку, та вдарив нею в обличчя свого візаві. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці. Після вбивства підозрюваний пішов випити горілки до кафе. Затьмарений «зеленим змієм», він розповів про випадок, що стався у будинку лісника, першому зустрічному – відвідувачу кафе. Той, дізнавшись про вбивство, негайно зателефонував до міліції.

Речові докази (сокира) вилучені. Працівники слідчого відділу Богодухівського РВ порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. На даний час підозрюваного затримано в порядку ст. 115 КПК України

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

МВС України

You may also like...