Вбивши рідну матір, син ліг спати поруч

Ранком до чергової частини УМВС України в місті Севастополі зателефонував чоловік і повідомив, що виявив тіло своєї квартирної хазяйки в селищі Сахарна Голівка, у нього також є підстави припускати, що вбивство міг скоїти син потерпілої. Хлопець розповів, що син жінки спав біля трупа матері із закривавленими руками.

Співробітники міліції попросили чоловіка затримати молодика в квартирі і дочекатися їх приїзду. Заявник закрив двері на замок. Оскільки квартира знаходилася на першому поверсі, він вибіг на вулицю і почав спостерігати за вікнами, аби зловмисник не зміг втекти.
На місце події в лічені хвилини прибула слідчо-оперативна група Балаклавського РВ УМВС України в місті Севастополі і керівництво райвідділу.

Міліціонери підійшли до вхідних дверей і почули характерні звуки ударів об двері. Зловмисник намагався сокирою вирубати замок. Та втекти йому не вдалося, його затримали правоохоронці.

Квартирант розповів міліціонерам, що син з матір’ю частенько прикладалися до пляшки і скандалили кожного вечора. Кімнату в них винаймав тому, що вони дешевше за всіх її здавали.

Як розповів начальник Балаклавського РВ УМВС України в місті Севастополі Денис Лактіонов, напередодні увечері 33-річний син з матір’ю отримали орендну плату від квартиронаймача. Після сумісного розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, в ході якого син завдав матері декілька ножових поранень. Від отриманих травм вона померла. Вбивши матір, син спокійно ліг спати поряд.
За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство.

ВЗГ УМВС України в м. Севастополі

You may also like...