Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 11.03.2011 г.

  Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 8 094 заяви про злочини. Вжитими заходами 3 031 (37,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – сім вбивств, вісім фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, шість розбійних нападів, 32 пограбування, чотири факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

 

 

За незаконне зберігання зброї затримано 25 осіб. У правопорушників вилучено три обрізи мисливських рушниць, п’ять одиниць саморобної вогнепальної зброї, 1,2 кг вибухівки та 301 набій.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано дев’ять осіб. У них вилучено 8,1 кілограм наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 25 207 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 18 осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 46 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких вісім осіб загинули та 78 – травмовані.

У місті Нікополі Дніпропетровської області 10 березня працівники міліції затримали 27-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він у квартирі своєї 26-річної безробітної співмешканки завдав смертельні тілесні ушкодження її дворічному сину.

У місті Херсоні 9 березня у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовими пораненнями шиї 62-річного безробітного. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 38-річну безробітну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона у цьому ж будинку ножем убила господаря під час сварки, що виникла після спільного вживання спиртних напоїв.

У Бородянському районі Київської області 8 березня на вулиці було знайдено мертвим з ножовим пораненням ноги 34-річного безробітного місцевого жителя. За висновком судово-медичної експертизи його смерть сталася внаслідок надмірної втрати крові. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 40-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він на вулиці селища завдав смертельні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки, що виникла після спільного вживання спиртних напоїв.

У місті Маріуполі Донецької області 5 березня у своїй квартирі було знайдено в непритомному стані 37-річного місцевого жителя, який незабаром помер у лікарні. За висновком судово-медичної експертизи його смерть сталася внаслідок травми голови. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 21-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він у квартирі потерпілого завдав смертельні тілесні ушкодження господарю під час раптово виниклої сварки.

В Оболонському районі міста Києва 6 березня до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги з квартири за місцем тимчасового проживання з травмою голови було госпіталізовано іноземця, який помер у лікарні. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 30-річного безробітного місцевого жителя, який у квартирі потерпілого завдав йому смертельні тілесні ушкодження під час сварки, що виникла після спільного вживання спиртних напоїв.

У місті Ялті Автономної Республіки Крим 10 березня у результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох іноземців, віком 31 та 22 роки. Попередньо встановлено, що вони на вулиці міста відібрали у 36-річної безробітної місцевої жительки ювелірні вироби (вилучено).

У місті Дніпропетровську 25 лютого до міліції звернувся 46-річний місцевий житель. Він заявив, що двадцять хвилин тому на вулиці невідомий завдав йому тілесні ушкодження й відібрав сумку, у якій знаходилися особисті документи. Потерпілий за медичною допомогою не звертався. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння цього злочину працівники міліції затримали 35-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя.

У місті Кременчуці Полтавської області 10 березня до чергового служби контролю міськвиконкому зателефонував невідомий. Він повідомив, що в приміщенні офісу одного з рекламних агентств закладено вибухівку. На час проведення перевірки із будівлі було евакуйовано 80 осіб. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Вжитими заходами встановлено, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонукань, зробив 52-річний місцевий житель.

У Бериславському районі Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох місцевих жителів, віком 17 та 14 років. Попередньо встановлено, що вони упродовж останніх семи днів у селищі з Братської могили воїнів Радянської Армії викрали металеві фрагменти (вилучено).

У місті Алчевську Луганської області працівники міліції затримали 25-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, у будинку за місцем проживання якого вилучено 400 грамів вибухівки.

У місті Молодогвардійську Луганської області працівники міліції затримали 23-річну безробітну, у квартирі за місцем проживання якої вилучено 400 грамів вибухівки.

У місті Новоукраїнці Кіровоградської області працівники міліції затримали 41-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, у будинку за місцем проживання якого вилучено два кілограми марихуани.

У місті Києві працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора товариства з обмеженою відповідальністю. Він надав до відкритого акціонерного товариства неправдиві відомості про фінансову діяльність цього товариства, на підставі чого незаконно отримав 3,4 млн. гривень кредиту, який не повернув. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України.

У Волинській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службовців приватного підприємства. Вони надали до відкритого акціонерного товариства неправдиві відомості щодо наявності заставного майна, у результаті чого незаконно отримали 1,7 млн. гривень кредиту. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» та ч.2 ст.366 «Службове підроблення» КК України.

У Луганській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили керуючого санацією закритого акціонерного товариства та заступника голови правління цього ж товариства. Вони вимагали та отримали 1,4 тисяч доларів США хабара від приватного підприємця за укладання договору оренди нежитлового приміщення (площа 65,3 кв. м), розташованого на території цього товариства. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 «Одержання хабара» КК України.

You may also like...