Інформація ДАІ м. Києва

За 16 березня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1240 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 473; створення аварійної ситуації – 8, керування в стані алкогольного сп’яніння – 37. За добу зареєстровано 1 ДТП з потерпілими, в якій на щастя ніхто не загинув, але 22-річний пасажир автомобіля Шевроле лачеті отримав травми.  

Незаконне заволодіння автотранспортом: Соломянський р-н а/м «Тойота Ландкрузер Прадо», 2008 р.в., чорного кольору, д/н АА5995АІ, авто знаходилось біля будинку на вулиці Смілянській.
 
У Дарницькому районі це були дві автівки: «ТОЙОТА КАМРІ», що стояла біля будинку на вулиці Чавдар, д.з. АА9180ІА, сірого кольору та «ДЕУ ЛАНОС» чорного кольору д.з. АА7121ВК, який також знаходився біля будинку на вулиці Бориспільській.
 
Співробітниками полку ДПС ДАІ затри мано 13 осіб, які перебували в розшуку за скоєння різних злочинів. За підробку водійських посвідчень затримано також двох осіб. Яких доставлено до райуправлінь міліції. За навмисне пошкодження майна до Оболонського рай управління міліції доставлено молодого чоловіка, який пошкодив автомобіль ДАЧІЯ ЛОГАН, що належить місцевому мешканцю.
 
За вчинення хуліганських дій затримано киянина, мешканця Шевченківського району, якого також доставлено до рай управління міліції.
Інспекторами ДАІ виявлені та затримані 2 автомобіля («Опель Астра» та«ХЮНДАЙ СОНАТА», які знаходились у розшуку та арешті.  
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю  УДАІ м. Києва

 

You may also like...