Інформація ДАІ м. Києва

За 4 травня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 787 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 386; створення аварійної ситуації – 5, керування в стані алкогольного сп’яніння – 38. За добу зареєстровано 3 ДТП в яких 3 особи отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Деснянський р-н а/м «Івеко 35Е», 1996 р.в., білий, д/н СА9846АТ; Дарницький р-н а/м «Хонда Сівік», 2008 р.в., сірий, д/н АА3074НЕ.
 
Працівниками ДАІ виявлені та затримані 4 авто, які знаходились у розшуку: «Фольксваген Гольф», «Сеат Ібіца», «КІА» та «МАН». До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних засобів затримана 1 особа, перевезення вантажу без документів – 4, шахрайство – 1, за порушення громадського порядку – 1, паспортно-візових правил – 1, громадської моралі -1.
 
Державтоіспекція Києва з 4 по 30 травня проводить комплекс заходів під назвою  «Залізничний переїзд». Співробітники ДАІ проведуть профілактичні бесіди з усіма учасниками дорожнього руху, під час яких ще раз нагадають про правила проїзду залізничних переїздів. Спеціалісти проведуть обстеження усіх залізничних переїздів столиці. При виявленні порушень вимог утримання залізничних переїздів посадовим особам спочатку видадуть приписи на їх усунення, а у випадку невиконання приписів притягнуть до адміністративної відповідальності.
 
Нагадуємо в столиці проводяться профілактичні заходи: «Первоцвіт», «Нерест», «Спецсигнал».      
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

 

You may also like...