Інформація ДАІ м. Києва

За 2 червня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 709 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 282; створення аварійної ситуації – 5, керування в стані алкогольного сп’яніння – 41. За добу зареєстровано 6 ДТП в яких 8 осіб отримали травми.

Незаконне заволодіння автотранспортом: Оболонський р-н а/м «Хонда HR-V», 2004 р.в., сірий, д/н 22912КЕ.  

Інспекторами ВДАІ Святошинського р-ну спільно с працівниками ППСМ, згідно орієнтування, виявлений та затриманий а/м «Субару-Форестер», на якому невстановлені злочинці, скоїли ряд злочинів в м. Києві. Співробітниками ВДАІ Печерського р-ну затримано водія а/м «Шкода Октавія», який скоїв наїзд на пішохода та з місця аварії зник. Працівниками полку ДПС ДАІ за порушення правил дорожнього руху був затриманий водій а/м «Ниссан Мікра», який з метою уникнення адміністративної відповідальності намагався дати хабар у розмірі 200 грн. Співробітниками ДАІ столиці виявлений та затриманий а/м «Фольксваген-Пассат», який знаходився у розшуку. Також затримано 1 особу, яка знаходились у розшуку за скоєння злочину. До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 1 чоловіка; підробку водійських документів – 1, підробку номерів агрегатів автомобіля – 1, крадіжку – 1.       

 

У столиці з 31 травня по 30 червня 2011 року триватимуть профілактичні заходи на пасажирському автомобільному транспорті під назвою «АВТОБУС-2011».
 
Оскільки розпочинається сезон відпусток та екскурсій, зростає і об’єм пасажирських перевезень. Так, з метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку з 31 травня по 30 червня 2011 року у Києві проводиться  комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2011».
 
Головна мета даної операції – зробити перевезення пасажирів безпечними, не допустити аварій з транспортом, що здійснює перевезення людей, говорить начальник управління ДАІ Анатолій Курінний. З боку працівників ДАІ будуть проводяться додаткові перевірки щодо додержання пасажирськими перевізниками вимог Закону України «Про дорожній рух»,  а їх водіями вимог Правил дорожнього руху. Особлива увага приділена зберіганню  транспортних засобів за місцем стоянки,  організацією передрейсового контролю за технічним станом транспортних засобів та обов’язкового медичного огляду водіїв.
 
У ході контролю за технічним станом автобусів під час їх експлуатації буде звернуто увагу на справність аварійних виходів, правомірність встановлення газового обладнання та додаткових місць для сидіння, не передбачених технічною документацією.
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

 

You may also like...