Пограбування ювелірного відділу в ЦУМі м. Донецька (ФОТО)

11 червня в 10.20 у Ворошиловський райвідділ міліції м. Донецька звернулася приватна підприємниця, яка займається реалізацією ювелірних виробів. Вона повідомила, що невідомий чоловік з точки продажу, розташованій на другому поверсі ЦУМу, під загрозою предмета схожого на пістолет відкрито викрав золоті прикраси.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Вилучені записи з камер відеоспостереження універмагу. Як розповів начальник Ворошиловського РВ Іван Ласкавий, було встановлено, що у 9.10 до продавчині підійшов молодий чоловік у картатій сорочці, бейсболці, з рюкзаком і почав вибирати собі ланцюжок. Коли прийшов час розраховуватись, замість гаманця зловмисник дістав пістолет і, поклавши рюкзак на прилавок, наказав жінці складати туди товар.

Всього нальотчик викрав 76 ланцюжків і 24 браслети на загальну суму більше мільйона гривень. Потім втік через південний вихід. Ані продавці з сусідніх відділів, ані охорона універмагу нічого підозрілого не бачили.

Продавець насамперед повідомила про пограбування хазяйку, яка звернулася в міліцію лише за 47 хвилин.

Порушено кримінальну справу за ч.4 ст.187 КК України «Розбій, направлений на заволодіння майном у великих або особливо великих розмірах».

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області

You may also like...