На Рівненщині затримано вбивцю 20-річної дівчини

20 серпня 2011 року на узбіччі дороги, неподалік від села Клевань Рівненської області, близько першої години ночі було знайдено тіло 20-ти річної дівчини.  

Згідно запиту начальника УМВС України в Рівненській області до цільового оперативно-профілактичного відпрацювання «Пошук», у зв’язку з скоєнням навмисного вбивства, був залучений особовий склад рівненського батальйону внутрішніх військ.

Як повідомив Олег Тіхов, офіцер групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування ВВ МВС України, в ході проведення розшукових заходів та проявленню ініціативи військовослужбовцями внутрішніх військ, підозрюваний у вбивстві був затриманий та згодом признався у скоєнні злочину.

Злочинець був затриманий на околиці села Дерев’яне. Під час проведення операції солдати строкової служби Іван Маланій та Леонід Шматко побачили покинутий будинок, перелізли через паркан та увійшли в будинок. Слідів перебування будь-кого в будинку не було, але в очі кинувся вхід на горище. Підставивши дві дошки військовослужбовці залізли на гору, де і був затриманий підозрюваний. 

УК

You may also like...