Гвалтівник не виконав ремонт, та ще й вдарив замовника ножем у живіт

Ввечорі 16 серпня в лікарню «швидкої медичної допомоги» кримської столиці доставили місцевого жителя з діагнозом: проникаюче ножове поранення передньої черевної стінки.

Як розповів оперативний працівник карного розшуку Залізничного РВ м. Сімферополя старший лейтенант міліції Сергій Кушин, за підозрою в скоєнні злочину по «гарячих слідах» затримали раніше двічі судимого за зґвалтування 42-річного чоловіка.

Все почалося з того, що 28-річний сімферополець Євген найняв двох своїх знайомих – Володимира та Олексія – для того, щоб вони зробили в його квартирі дрібний ремонт. Напевно, даремно він їм довіряв, тому що дружки через деякий час зникли з поля зору: продовжувати роботу не поспішали і на телефонні дзвінки не реагували.

Почекавши трохи, Євген вирішив навідатися до них в гості, щоб якось вирішити виниклу неприємну ситуацію. Відправився він до Володимира, так як Льошу, чоловіка самотнього, знайти важче. Там хлопець застав ідилічну картину: двоє горе-ремонтників сиділи на кухні і чистили часник для дружини господаря, яка тут же займалася консервацією.

Євген з місця в кар’єр став пред’являти претензії приятелям за те, що ті «кинули» його з ремонтом. Невідомо, що так не сподобалося Олексію, але він, деякий час послухавши звинувачення, штрикнув молоду людину ножем у живіт.

Не чекаючи розв’язки, кинув ніж в квартирі і пішов до своєї подруги, де його згодом і затримали правоохоронці.

Господарі квартири, в якій відбувся злочин, викликали потерпілому «швидку», зараз він перебуває в хірургічному відділенні міськлікарні на лікуванні.

Підозрюваному інкримінуються діяння, передбачені ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Слідство триває. Імена змінено.

Галина Ісаєва, ВЗГ ГУМВС України в АР Крим
 

You may also like...