Для 39-річного туриста відпочинок у Криму закінчився кримінальною справою

Працівниками карного розшуку Нахімовського РВ УМВС України в м. Севастополі за скоєння розбійного нападу затримано 39-річного громадянина іншої країни.

До курортного містечка чоловік прилетів на літаку на відпочинок. Зняв кімнату в квартирі 74-річної жительки Нахімовського району. Десять днів турист насолоджувався красою кримського узбережжя. Розплатившись з господинею, чоловік покинув наймане житло. Але через деякий час непрошений гість повернувся знову і зажадав гаманець з грошима в сумі близько 7000 гривень, який, нібито забув у туалеті. Жінка відповіла, що гаманець в квартирі не знаходила. Тоді чоловік вирішив добитися справедливості.

За словами начальника Нахімовського РВ УМВС України в м. Севастополі Вадима Михайлова, близько трьох годин ночі зловмисник заліз на другий поверх та через відкриті балконні двері потрапив до квартири, в якій проживала пенсіонерка. Розбудивши жінку, чоловік зв’язав її руки та ноги та почав вимагати свої гроші. Перелякана старенька відповідала, що його гаманець не брала. Тоді він почав шукати гроші жінки і в серванті знайшов 800 гривень. Залишивши потерпілу на підлозі, зловмисник відкрив двері ключами та спокійно пішов з квартири. Через деякий час хазяйка змогла розв’язатися та зателефонувати до правоохоронних органів. Приїхавши на місце події працівники міліції встановили особу зловмисника.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів через декілька днів його затримали в аеропорту Сімферополя, коли злодій намагався покинути Україну. З’ясувалося, що весь цей час чоловік переховувався в недобудованих будинках міста.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в м. Севастополі

You may also like...