Інформація ДАІ м. Києва на 16.09.2011

За 15 вересня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 659 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 285; створення аварійної ситуації – 1, керування в стані алкогольного сп’яніння – 46. За добу зареєстровано 3 ДТП в яких 3 особи отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Деснянський р-н а/м «Хонда Акорд», синій, 2003 р.в., д/н 100-33 ОО. Інспекторами ДАІ виявлено 4 автомобілі («Мітцубісі Ланцер», «Тойота Ланд Крузер», «Рено Кліо», «Део Ланос»), які перебували у розшуку. До райуправлінь міліції доставлено за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин – 4 особи, перевезення вантажу без документів – 2, хуліганство – 2, грабунок – 1.  

Зверніть увагу!
 
Державтоінспекція міста Києва звертає увагу киян і гостей столиці, що з 22:00 16 вересня по 07:00 18 вересня  поточного року у зв’язку з  проведенням робіт по демонтажу трамвайних колій та влаштування верхнього шару асфальтобетону  буде частково обмежено рух автотранспорту на проїжджій частині на перехресті вулиць Набережно Хрещатицька та Боричів Узвіз. Рекомендуємо об’їзд вище зазначеного перехрестя здійснювати через вулиці: Верхній (Нижній) Вал, Паркова дорога – Дніпровський узвіз. Також, в нічний час з 22:00 до 06:00 17 вересня та 18 вересня поточного року силами КК «Київавтодор» будуть проводитись ремонтні роботи по асфальтуванню на вулиці Червоноармійській (Велико Васильківській) буде частково обмежено рух транспортних засобів. А з понеділка 19 вересня 2011 року у зв’язку з проведенням реконструкції вулиці Андріївський узвіз з повним перекладанням інженерних мереж буде закрито рух автомобільного транспорту, крім автомобілів оперативних служб, на ділянці від вулиці Костянтинівська до вулиці Володимирська.
 
ДАІ просить водіїв поставитися із розумінням до можливих незручностей, бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, а також не залишати транспорт в порушення правил паркування.
Державтоінспекція м. Києва інформує, що з 2 вересня поточного року у Шевченківському районі будуть здійснюватись ремонтні роботи пов’язані з реконструкцією теплової мережі (згідно розпорядження КМДА №1515 від 25.08.11). Тому, по вулиці Довнар-Запольського (між вулицями Дегтярівською та В.Василевської) буде тимчасово заборонений рух всіма видами транспорту (виняток автомобілі спеціального призначення).
 
З 20 серпня – 20 вересня 2011 року в столиці проходить рейд «Увага! Діти на дорозі». Головною метою цього заходу є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  В ході цих заходів інспектори ДАІ чергують біля шкіл, що прилягають до проїзної частини. Це безумовно підвищує дисципліну і водіїв, і маленьких пішоходів. А, першого вересня в "День знань" працівники Державтоінспекції спільно з педагогами в усіх навчальних закладах провели уроки дорожньої грамоти. Дітям, які не порушують правила безпечної поведінки на дорозі співробітники ДАІ вручать значки – флікери. Вони відбивають світло у темний період доби. Таким чином водієві легше помітити дитину на дорозі. А для маленьких порушників передбачено, дещо інший подарунок – повідомлення батькам. Окрім інформації на ньому надруковано основні правила поведінки на дорозі. Їх буде корисно прочитати і дорослим і дітям.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...