На Львівщині син вбив рідну матір

За номером 102 до чергової частини Червоноградського райвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника ЖЕКу. Чоловік розповів, що у будинку знайшов труп пенсіонерки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Згодом з’ясувалося, що кілька днів 62-річна пенсіонерка не виходила з дому. Сусіди по будинку почали хвилюватися і пішли до начальника ЖЕКу, щоби відчинити двері до квартири. У помешканні лежало тіло старенької із множинними забійними ранами .

Пенсіонерка жила разом із своїм 32-річним сином. Він – колишній військовий, але останнім часом не працює і зловживає спиртним. Того дня чоловік святкував свій день народження і був напідпитку. Через любов сина до оковитої вони з матір’ю часто конфліктували. Так було і того дня. Чоловік випив зайвого посварився з матір’ю і побив її. Жінка померла.

За скоєння злочину правоохоронці затримали сина старенької. Він у всьому зізнався. Чоловік також розповів, що бив матір останніх два роки.

Проти нього порушили кримінальну справу за ознаками ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Оксана Дронь, Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області

You may also like...