Інформація ДАІ м. Києва на 20.09.2011

За 19 вересня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 709 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 283; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 45, порушення ПДР пішоходами – 21 . За добу зареєстровано 5 ДТП в яких 7 осіб отримали травми. Незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.

Інспекторами ДАІ виявлено раніше викрадений мотоцикл «Сузуки Бандит», яким незаконно заволоділи невстановлені особи на початку поточного місяця в Шевченківському районі.  Мотоцикл доставлено до райуправління міліції. Також виявлено 5 автомобілів, що знаходились у розшуку, а саме: «Mitsubishi Pajero», «Daewoo LANOS», «Kia Cee‘d», «ВАЗ-21112», «МАЗ-262».

Співробітниками ДАІ за підробку документів (свідоцтво про реєстрацію) затримано трьох водіїв автомобілів: «БМВ-520», «АУДІ- А6» та «Шкода Октавиа». Чоловіків доставлено до райуправління міліції.
 
До райуправлінь міліції доставлено за хуліганство – 1особу, за порушення паспортно-візових правил – 1.  
 
Зверніть увагу!
 
Державтоінспекція м. Києва інформує, що з 2 вересня поточного року у Шевченківському районі будуть здійснюватись ремонтні роботи пов’язані з реконструкцією теплової мережі (згідно розпорядження КМДА №1515 від 25.08.11). Тому, по вулиці Довнар-Запольського (між вулицями Дегтярівською та В.Василевської) буде тимчасово заборонений рух всіма видами транспорту (виняток автомобілі спеціального призначення).
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...