Інформація ДАІ м. Києва на 14.10.2011

За 13 жовтня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 616 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 246; створення аварійної ситуації – 1.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 41 порушень. З початку року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 3910 рішень, у 2274 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За добу зареєстровано 2 ДТП в яких одна особа загинула та одна особа отримала травми.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Шевченківський р-н а/м «Мітцубісі Оутлендер», 2008 р.в., чорного кольору, д/н АА3789ІВ та а/м «Хонда Акорд», 2007 р.в., коричневий, д/н АХ1331ВС.
 
Працівниками ВДАІ Дніпровського району затримано автомобіль «Мерседес – Бенс», який значиться у розшуку «Інтерпол». Водія доставлено до райуправління міліції. Виявлено автомобілі, що знаходились у розшуку: «Шкода Фабіа», «Хюндай Санта Фе». До райуправлінь міліції за хабарництво доставлено одну особу, за шахрайство – 1.     
 
Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. Так, з початку року задокументовано 228 спроб дачі хабара. По цим фактам порушено 7 кримінальних справ. Наразі, районними прокуратурами столиці розглядаються 19 відповідних справ.
 
ДАІ застерігає: у Києві очікуються несприятливі погодні умови
 
За інформацією Укргідрометцентру,  на території Києва очікуються дощі…
В зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...