Сварка заробітчан закінчилася різаниною і арештом

В одному з дачних кооперативів, розташованих на території селища Глеваха Васильківського району Київської області, словесна перепалка двох заробітчан ледь не закінчилася трагедією.

Обидва чоловіки не місцеві, займалися виконанням ремонтних робіт. Перехиливши чарку, 30-річний молодик та його 47-річний колега посварилися, при цьому банальне з’ясування стосунків переросло у жорстоку різню.

Слідчі з’ясували, що під час суперечки парубок з невідомих причин ударив старшого товариша по голові. Ображений колега схопив ножа і наніс кривдникові три удари в область грудної клітини. Швидку допомогу скривавленому чоловікові викликала дружина потерпілого, котра проживала в тому ж будинку.

Молодому чоловікові пощастило, що його вчасно доправили до місцевої лікарні і надали необхідну допомогу. Втім на сьогодні, зі слів медиків, стан чоловіка залишається важким. Працівники міліції, оперативно виїхавши на місце пригоди, майже одразу затримали підозрюваного і вилучили речові докази. Чолов’яга зізнався у скоєному і наразі жалкує про те, що так учинив з товаришем.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 115 (Убивство) Кримінального кодексу України, триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...