Свідки ДТП допомогли встановити марку та колір автомобіля водія-втікача

Допоможіть знайти! В столиці на регульованому пішохідному переході невстановлений водій скоїв наїзд на 20-річного хлопця. Водій – зник, пішохід в реанімації.

Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків ДТП, яка трапилась 17 листопада о 22 год. 00 хв. на проспекті Науки,21 (Голосіївський район).  За допомогою свідків вдалося з’ясувати марку автомобіля та її колір. Отже, невстановлений водій керуючи автомобілем «SsangYong» сріблястого кольору, на пішохідному регульованому переході, скоїв наїзд на 20 – річного чоловіка. Також свідки дорожньо-транспортної пригоди повідомили, що пішохід  переходив дорогу на дозволяючий сигнал світлофора. Скоївши наїзд, водій (особа, якого встановлюється) залишив місце пригоди.Внаслідок ДТП молодий чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом обох стегон, забиття тіла та був госпіталізований до медичного закладу. Наразі пішохід знаходиться в реанімації.
 
Контактні телефони для свідків або очевидців зазначеної автопригоди: 258-23-84 або 483-70-64.
Зверніть уагу! Лише за дві останніх доби співробітники столичної ДАІ зареєстрували 6 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. Переважна більшість ДТП сталася в темну пору доби. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.
                                                                                                   
УДАІ м. Києва

You may also like...