Вбивця оцінив життя товариша у 50 гривень

У Хмельницькому під час розпиття алкогольних напоїв вбили чоловіка. Яблуком розбрату стали півсотні гривень, які потерпілий напередодні ввечері привласнив та використав не за призначенням.

Два товариші, 33-річний та 51-річний хмельничани, без постійного місця роботи, тривалий час зловживали спиртними напоями. Під час однієї з таких «вечірок» молодший послав старшого чоловіка у магазин за черговою порцією алкоголя, вручивши йому аж 50 гривень. Гроші товариш взяв, але того вечора так і не з’явився. Прийшов наступного … з пустими руками. До компанії якраз долучилися ще декілька чаркувальників і усі з докорами накинулись на нечесного друга. Але господареві, власнику 50-гривневої купюри, слів забракло, тож він пустив у хід кулаки. Після кількох сильних ударів у голову та стусанів по тулубу, чоловік упав без ознак життя. Усі присутні вирішили не паплюжити вечірку такою «неприємністю», завернули тіло у покривало та перетягнули мертвого чоловіка на інший кінець гуртожитку, де все відбувалося, поближче до ліфту. Саме покривало під покривом темряви закопали на розташованому поблизу стадіоні.

Вбитого чоловіка мешканці гуртожитку знайшли вранці, а службова собака, яка прибула разом із слідчо-оперативною групою за «гарячими» слідами привела працівників міліції до зловмисника.

Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Юлія Гринь, СЗГ УМВС України в Хмельницькій області
 

You may also like...