Запорізькі СБУшники купили два «Hyundai» по третині мільйона кожен (фото)

Управління СБУ в Запорізькій області 29 листопада за результатами тендеру уклало угоди з ТОВ «Капітал-Авто» на придбання двох автомобілів «Hyundai» на загальну суму 677 тис грн. Автомобілі придбані коштом місцевих бюджетів. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

СБУ-автоСемимісний позашляховик «Hyundai Santa Fe Excellent» придбано за 365 тис грн. У офіційного дилера виробника «Хюндай мотор Україна» найдорожча комплектація такого авто коштує 344 тис грн.

Згідно з конкурсною документацією, у авто повинні бути двигун 2.2 CRDi VGT 197 к.с. турбо дизель, 6-ступінчата автоматична коробка передач Tip-Tronik, аудіосистема з керуванням на кермі, клімат-контроль двозонний, датчик вологості та іонізатор повітря, кондиціонер для задніх пасажирів, електрорегулювання сидіння водія, обігрів та електропривід дзеркал заднього виду, задній парктронік, підігрів передніх сидінь та склоочисників лобового скла, бортовий комп’ютер, шкіряна оббивка керма та важіля АКПП, шкіряний салон, DVD-дзеркало з камерою заднього огляду.
 
СБУ-авто-2Восьмимісний мікроавтобус «Hyundai H-1» придбано за 312 тис грн. У офіційного дилера виробника «Хюндай мотор Україна» найдорожча комплектація такого авто коштує 294 тис грн.
У авто повинні бути двигун 2.5 CRDi VGT 170 к.с. турбо дизель, 5-ст. мех. КПП, передній кондиціонер, додаткове автономне обігрівання салону, електричний привід дзеркал, задній парктронік, інформаційний комп’ютер, аудіо підготовка, шкіряна оббивка керма, підсвічування салону Multycolor, подушки безпеки водія та пасажира.

НАШІ ГРОШІ

You may also like...