10-класниця кілька днів підряд била і знімала на телефон 13-річного учня своєї школи

Дитячий садизм прогресує. Усі знущання дівчина розміщувала на своїй сторінці в Інтернеті. Школярка вважала, що вчиняє справедливо, адже вона карала людину, яка образила її загиблого приятеля.

Два тижні тому Южноукраїнськ потрясла трагічна звістка. 13-річний школяр наклав на себе руки, стрибнувши з вишки електропередач. Хлопця поховали, однак інцидент отримав нове продовження. В Інтернеті з’явилося відео, як учениця старших класів школи, де навчався підліток, б’є його товариша.

Іван Хохлов, перший заступник начальника Южноукраїнського МВ:

Під час побоїв та мордувань неповнолітнього діяння знімалися на мобільний телефон, після чого було виложено в мережі Інтернет.

Із заявою про побиття до міліції звернулись родичі підлітка, якого на відео била дівчина. За словами потерпілого, організаторкою знущань виступила 15-річна учениця тієї ж школи. Причиною розправи буцімто стали недобрі слова, які той сказав про загиблого товариша.

Вчинок 10-класниці педагогів не здивував. З їхніх слів, дівчина має виражену агресивну поведінку. Ймовірною причиною вчинку викладачі називають перехідний вік школярки та неблагополучну родину, в якій та зростає.

Олена Жегунова, соціальний педагог Южноукраїнської школи:

Задели честь покойного, как мальчишки словами между собой поговорили. Возможно, Анастасии именно это и надо было, потому что передалось из уст в уста и Настя решила таким способом.. проучить.

За фактом побиття та розповсюдження відео, яке пропагує жорстокість, слідчі проводять перевірку. У разі доведення провини, дівчина відповідатиме за це в тюрмі. Втім, і правоохоронцям, і тим, хто в аналогічних ситуаціях нібито прагне відновити справедливість варто пам’ятати одну народну мудрість – про мертвих або добре, або нічого.

kriminal.tv

You may also like...