Допоможіть розшукати водія автобуса, який скоїв наїзд на дівчину та утік з місця пригоди

Вчора,7 грудня о 23 годині на Повітрофлотському проспекті, 52 невстановленим  автобусом скоєно наїзд на пішохода. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Внаслідок наїзду 24-річна дівчина отримала травми та була госпіталізована до лікарні. 

Столична ДАІ звертається до свідків та очевидців даної пригоди з проханням телефонувати 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово). Також можна скористатися телефоном для СМС повідомлень: (063) 7682020.

З  початку року на автошляхах столиці сталося 900 ДТП за участю пішоходів, внаслідок яких 87 людей загинуло та 882 отримали травми. Основними причинами  цих автопригод є перехід в невстановленому місці, несподіваний вихід на проїжджу частину, недостатня видимість на дорогах. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.     

УДАІ м. Києва

You may also like...