Управління ДАІ Львівщіни інформує про ДТП та затримання водіїв в області

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області інформує «УК» про ДТП та затримання водіїв

На Львівщині водій автомобіля скоїв наїзд на пішохода та втік

6 січня о 18.30 годині невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем на  перехресті доріг Яблунівка-Буськ не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішохода, 48-річного жителя села Яблунівка  Буського району.

Після скоєння цієї ДТП водій автомобіля з місця події втік. Пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому лівого гомілко-стопового суглобу та був доставлений у травматологічне відділення Буської центральної районної лікарні.

Свідків цієї ДТП закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

У Львівській області жінка-водій «БМВ» травмувала пішохода

7 січня о 20.30 годині у місті Стрию на проспекті Чорновола (центр міста) жінка-водій автомобіля «БМВ-560», 57-річна жителька Сколівського району, рухаючись заднім ходом, скоїла наїзд на 58-річну жительку міста Стрия.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримала тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій кісток тазу) та була госпіталізована у травматологічне відділення Стрийської центральної районної лікарні.

Попередні причини цієї ДТП – жінка-водій автомобіля не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожню обстановку та скоїла наїзд на пішохода.

На Львівщині школяр, керуючи автомобілем, скоїв наїзд на пішохода

8 січня близько 18.00 години на автодорозі між селами Монастирок та Замок  Жовківського району водій автомобіля «Фольксваген Пассат», 16-річний житель села  Замочок Жовківського району, учень 11-го класу, скоїв наїзд на пішохода, 67-річного жителя села Монастирок Жовківського району.

Попередні причини ДТП – водій автомобіля, не маючи посвідчення водія відповідної категорії, керував транспортним засобом (автомобілем), а також – не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішохода.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та був госпіталізований у Рава-Руську міську лікарню.

За фактом ДТП триває слідство.

У Львові водій автобуса скоїв наїзд на чоловіка, який переходив дорогу через пішохідний перехід

9 січня о 20.20 годині у Львові на проспекті Чорновола, 101 водій автобуса «БАЗ», 52-річний житель Львова, скоїв наїзд на 54-річного пішохода, який переходив дорогу через нерегульований пішохідний перехід.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автобуса правил дорожнього руху. Зокрема, він не надав перевагу пішоходу, що переходив проїжджу частину дороги через  нерегульований пішохідний перехід.

Унаслідок цієї ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма) та був госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні міста Львова.

За фактом ДТП триває перевірка.

На Львівщині водій авто скоїв наїзд на двох школярів, після чого втік

9 січня о 20.00 годині у місті Мостиська на вулиці Шевченка невідомий водій, керуючи  автомобілем «Ауді-80», у темну пору доби проявив неуважність до оточуючої дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішоходів.

Зокрема, водій автомобіля скоїв наїзд на двох учнів Мостиської середньої загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів. Після цього невстановлений водій на автомобілі з місця пригоди втік.

Унаслідок цієї автопригоди 16-річний пішохід отримав перелом 3, 4 та пальців правої стопи, а у 15-річного – закритий перелом двох кісток ноги. Обох травмованих госпіталізовано у Мостиську клінічну центральну районну лікарню .

Оперативно-розшуковими заходами автомобіль було розшукано та доставлено у Мостиський райвідділ. Водій та місце його знаходження встановлюється. Свідків цієї ДТП закликають зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.  


На Львівщині виявлено «Тойоту», яку шукали у районному управлінні Державної виконавчої служби

8 січня об 11.50 годині під час несення служби на стаціонарному посту №1 «Великосілки» інспектори ДПС ДАІ за допомогою системи «Рубіж» виявили та зупинили автомобіль «Тойота Корола» під керуванням жителя Рівненської області.

Під час перевірки документів було встановлено, що автомобіль перебуває в орієнтуванні  на затримання Державною виконавчою службою Малинівського районного управління юстиції.

Для подальшого з’ясування обставин у цій справі даний автомобіль було поставлено на  арештмайданчик.    


Інспектори ДАІ затримали п’яного водія, який після скоєння ДТП втік з місця події

8 січня під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на перехресті вулиць Єрошенка-Золота інспектори дорожньо-патрульної служби спільно з працівниками спецпідрозділу міліції «Беркут» за скоєння ДТП затримали автомобіль «Фольксваген».

Зокрема у результаті проведених оперативно-розшукових заходів було встановлено, що водій даного автомобіля скоїв ДТП, після якої втік з місця події.

Під час затримання даного автомобіля було з’ясовано, що за кермом знаходився 19-річний житель Львова. Різкий запах алкоголю та невиразна розмова водія свідчили про те, що він керував транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Для подальшого з’ясування обставин у цій справі автомобіль було поставлено на арештмайданчик, а затриманого водія після медосвідчення доставлено у Шевченківський райвідділ міліції Львова.

Нетверезий водій «Москвича» скоїв наїзд на підводу та втік: травмовано 57-річного чоловіка

5 січня у чергову частину Золочівського райвідділу міліції від лікаря Золочівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про поступлення до них після ДТП 57-річного жителя села Ремезівці Золочівського району.

Чоловікові лікарі діагностували струс головного мозку, перелом лівого надколінника, забій грудної клітки.

Як встановили інспектори ДАІ, дані тілесні ушкодження чоловік отримав у ДТП, яка сталась 5 січня близько 23.00 години у селі Ремезівці Золочівського району. Там, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на гужову підводу, якою керував вищевказаний громадянин, 57-річний місцевий житель. Унаслідок цієї ДТП він отримав тілесні ушкодження, а водій автомобіля втік.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів було встановлено, що наїзд на підводу скоїв житель села Ремезівці, 5.01.1969 року народження, керуючи автомобілем марки «Москвич». Також було з’ясовано, що водій даного транспортного засобу знаходився за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом ДТП триває слідство.

На Львівщині виявлено «Міцубіші Лансер», який шукала Державна виконавча служба

9 січня під час несення служби на стаціонарному посту №1 автодороги  Київ-Чоп інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ за допомогою системи «Рубіж» виявили та зупинили автомобіль «Мітсубіші Лансер», яким керував 40-річний водій.

Як було з’ясовано під час перевірки документів, даний автомобіль знаходиться в орієнтуванні на затримання Державною виконавчою службою. Для проведення подальшої перевірки транспортний засіб було поставлено на арештмайданчик.

«УК»

You may also like...