Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області повідомила «УК» про ДТП на території регіону.

На автодорозі Київ-Чоп у ДТП загинуло двоє людей – водія «Мерседеса» «занесло» на  пішоходів

24 січня о 18.10 годині на автодорозі Київ-Чоп у селі Розвадів Миколаївського району  водій автомобіля «Мерседес-Бенц Віто», 40-річний житель Борислава, скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Зокрема, водій автомобіля перевищив безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку (погодних умов) та скоїв наїзд на двох пішоходів – 37-річного та 36-річну жителів села Рудники Миколаївського району.

Від отриманих тілесних ушкоджень пішоходи загинули на місці аварії. Зараз за фактом ДТП триває слідство.


Водій «Москвича», обганяючи «ВАЗ», скоїв подвійне зіткнення: травмовано жінку з дитиною

24 січня близько 9.45 години на автодорозі Львів-Краковець водій автомобіля «Москвич», 36-річний львів’янин, скоїв зіткнення з автомобілями марки «Сканія» з напівпричепом, яким керував 48-річний житель міста Івано-Франківськ, та марки «ВАЗ-2104» під керуванням 72-річного жителя міста Новояворівськ.

Попередні причини ДТП – водій автомобіля «Москвич» не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Москвич» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом правої ноги) та був  доставлений у реанімаційне відділення Новояворівської центральної районної лікарні.

У цій ДТП травми отримали пасажири автомобіля «Москвич» (мама та син) – 50-річна та 14-річний жителі смт Івано-Франково Яворівського району. У жінки – поєднана політравма (доставлена в реанімаційне відділення Новояворівської центральної районної лікарні), а у дитини – закритий перелом правого плеча, перелом правої п’ятої кістки ноги (доставлений у травматологічне відділення Новояворівської центральної районної лікарні).


Біля смт Новий Яричів у Д
ТП травмовано трьох людей

24 січня о 9.30 годині у Кам’янка-Бузький райвідділ міліції від лікаря Новояворівської районної лікарні надійшло повідомлення про ДТП, яка сталась на автодорозі сполученням Київ-Чоп біля смт Новий Яричів Кам’янка-Бузького району.

На місці події інспектори ДАІ встановлено, що відбулося зіткнення автомобіля «Опель Омега», яким керував 49-річний житель міста Дніпропетровськ (громадянин України, з постійним місцем проживання в іншій державі), та автомобілем «Фольксваген Джетта» під керуванням 48-річного жителя села Ракобовти Буського району.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Фольксваген Джетта» отримав тілесні ушкодження (забійна рана правої ноги) та був доставлений у Кам’янка-Бузьку центральну районну лікарню.

У ДТП травми отримали троє пасажирів цього автомобіля – 27-річна жителька міста Буськ (закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин обличчя), її 3-річний син (закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку) та 51-річний жителька села Стовпник Буського району (забій грудної клітки).

УК
 

You may also like...