Главарь ОПГ прятал экстази в нижнем белье

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Вінницькій області припинили діяльність злочинного угрупування, яке спеціалізувалося на незаконному збуті  психотропних речовин. 

Спочатку убозівцями була отримана  оперативна інформація про те, що на території м. Вінниця невідомі особи розповсюджують пігулки «екстазі», які користуються попитом переважно серед «клубної  молоді». У ході перевірки,  ці відомості підтвердилися, після чого правоохоронці почали  активну роботу по викриттю зловмисників. Було встановлено, що до злочинного бізнесу причетні троє осіб, які мешкають в обласному центрі,  –  двоє чоловіків та жінка.

При черговій спробі збуту «препарату» співробітники УБОЗ на гарячому  затримали жінку, у якої було виявлено та вилучено 66 пігулок  «екстазі». А 45-річний раніше  судимий організатор групи, як з’ясувалося при затриманні, мав при себе 180 доз «кайфу».  Цей «товар» він переховував…у спідній білизні.  Ще понад 400 пігулок  оперативники  знайшли в його гаражі.

Стосовно вказаних осіб порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання,   зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення  волі на строк   до десяти років. Слідство триває. 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 

You may also like...