Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області.

На Львівщині унаслідок зіткнення автомобілів травмовано 46-річну жінку

1 березня близько 8.00 години водій автомобіля «Мерседес-Бенц», 47-річний житель Кам’янка-Бузького району, скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле», яким керував 26-річний житель Кам’янка-Бузького району.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля «Мерседес-Бенц» Правил дорожнього руху, який не дав дорогу водію автомобіля «Шевроле», що рухався по головній дорозі.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «Шевроле», 46-річна жителька Кам’янка-Бузького району, – тілесні ушкодження. У неї – забій м’яких тканин обличчя, забійна рана голови, гематома лобної ділянки голови. Жінку було госпіталізовано у  Кам’янка-Бузьку центральну районну лікарню.

У Львові водій автомобіля «Фіат» скоїв наїзд на пішохода

1 березня о 14.50 годині у Львові на перехресті вулиць Перфецького – Кульпарківська водій автомобіля «Фіат Добло», 50-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 50-річного жителя села Оброшино Пустомитівського району.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (черепно-мозкова травма, струс головного мозку) та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення 8-ї лікарні міста Львова.

За фактом ДТП триває перевірка.

На Львівщині відбулося зіткнення автомобілів: травмовано 23-річну пасажирку

1 березня у чергову частину відділену ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло  повідомлення про звернення до них за медичною допомогою після ДТП 23-річної жительки Львова.

Як було з’ясовано, тілесні ушкодження (садно правої ноги) жінка отримала під час ДТП,  яка сталась 1 березня о 20.00 годині у місті Львові на проспекті Чорновола, 101, будучи пасажиром автомобіля «ВАЗ-2110», яким керував 26-річний житель Львова. З даним автомобілем скоїв зіткнення водій автомобіля «Форд» під керуванням 41-річного львів’янина.

На Львівщині інспектори ДАІ виявили автомобіль з «підробкою»

1 березня у селі Добряни Стрийського на стаціонарному пост №3 інспектори ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «УАЗ-37411», яким керував 31-річний житель села Заплатин Стрийського району.

Під час звірки номерів агрегатів було виявлено, що номер кузова має явні ознаки підробки.

Водія та автомобіль доставлено у Стрийський райвідділ міліції для подальшого з’ясування обставин.

У Львові виявили автомобіль «Субару», який викрали у місті Рівне

1 березня у Львові на вулиці Данила Апостола інспектори ДАІ під час несення служби за порушення правил дорожнього руху зупинили водія автомобіля «Субару» під керуванням 25-річного жителя Львова.

Як було виявлено під час перевірки, автомобіль знаходиться в угоні від 1 березня 2012 року. Його викрали у місті Рівне. Водія та автомобіль доставлено у Залізничний райвідділ міліції міста Львова для подальшого з’ясування обставин.

УК

You may also like...