Средства, выделенные на реконструкцию Бортнической станции аэрации. разворовали

Прокуратура столиці встановила факт нецільового використання коштів виділених на реконструкцію Бортницької станції аерації

Як повідомили «УК» в  Прес-службі Прокуратури міста Києва , Київською прокуратурою захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері порушено кримінальну справу відносно посадових осіб ТОВ «Берлінвассер Інтернаціональ-Ост» щодо нецільового використання ними бюджетних коштів та їх привласнення у розмірі понад 4 млн. грн. (ч. 5 ст. 191 КК України).

У ході дослідчої перевірки встановлено, що бюджетні кошти, виділені за результатами тендеру 2009 року Головним управлінням капітального будівництва в м. Києві КМДА на реконструкцію споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництва технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції, були привласнені посадовцями зазначеного підприємства та розтрачені на інші цілі.
Розслідування кримінальної справи доручено слідчому Київської прокуратури захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері.

Додаток: ч. 5 ст. 191 Кримінального Кодексу України: привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна).

«УК»

You may also like...