Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 19 червня 2012 року

Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 19 червня 2012 року

За матеріалами управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю слідчі прокуратури вже порушили кримінальну справу за ч.3 ст. 368-3 КК України стосовно голови правління одного з акціонерних товариств Львова за фактом вимагання та отримання хабара у розмірі 40 тисяч гривень. Нагадаємо, службовець сприяв у наданні нотаріально посвідченої згоди на відчуження земельної ділянки, яка перебуває у користування товариства.

В Городоцький РВ звернувся із заявою 30-річний житель одного з сіл району про те. Що з подвір’я його будинку невідомі викрали автомобіль «Івеко» білого кольору. Встановлено, що автівку викрав 17-річний односельчанин. Наразі проводиться дослідча перевірка.

До львівських правоохоронців надійшло повідомлення від 24-річної жительки Пустомитівського району про те, що по вулиці Чорновола у Львові невідомі зірвали з її шиї золотий ланцюжок з кулоном вартістю 5400 гривень. Встановлено, що пограбування скоїли 26-рчний та 29-річний львів’яни, непрацюючі.

51-річний житель села Гаї Пустомитівського району повідомив місцевих правоохоронців про те, що з його будинку шляхом вільного доступу невідомі викрали музичний кларнет, зварювальний апарат (власного виробництва) та радіо приймач, всього на суму 4000 гривень. Встановлено, що крадіжку скоїв 29-річний львів’янин. Перевірка триває.

В приміщенні універмагу в місті Старий Самбір у 59-річної жительки викрали гаманець, в якому знаходились 1100 гривень а 40 євро. Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв 67-річний місцевий мешканець. Триває дослідча перевірка.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...