У Тернополі зловмисник вистрілив у жінку з пістолету та відібрав прикраси

Повідомлення про злочин на телефонну лінію «102» надійшло не від потерпілої, а від жінки, яка стала свідком кримінальної події.

Виїхавши на місце скоєння злочину, оперативники з’ясували, що зловмисник в обідню пору в парку «Топільче» напав на 43-річну мешканку  обласного центру. Зловмисник спричинив потерпілій поранення із пневматичного пістолета та відібрав у тернополянки вироби із золота – два ланцюжки, кулон та сережки.

Інформація про автомобіль «таксі», на якому з місяця події поїхав злочинець була передана нарядам ДПС ДАІ та працівникам апарату УДАІ.

Саме працівники управління на вулиці Грушевського Тернополя зупинили вище вказаний автомобіль. Однак, як повідомив водій, пасажир залишив автомобіль на вулиці Руські в районі загально – освітньої школи №6 Тернополя. Перевірка прилеглої території дала результат, працівники ДАІ виявили злочинця на другому поверсі школи, де проводився ремонт. Чоловік змінив одяг на форму будівельника та вимастив руки у вапно.

Нападником виявився 44-річний мешканець міста Одеси. Проблеми із законом чоловік мав і раніше. Його притягували до відповідальності за подібні розбійні напади на сході України, а також підозрюють у навмисному вбивстві.

Правоохоронці вилучили речові докази та пневматичну зброю іноземного виробництва. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння не тільки розбійного нападу у парку міста Тернополя, а й інших злочинів. Триває розслідування. Порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій.
 
Прес-служба Управління ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Тернопільської області)

You may also like...