У львівському ТЦ «Скриня» вибухових пристроїв не виявлено

Інформація про замінування торгового центру «Скриня», розташованого у місті Львові на вулиці Городоцькій, 179, не підтвердилася. Працівники міліції та інших служб, які проводили огляд приміщення, вибухових пристроїв не виявили.

Нагадаємо, 3 липня близько 15.05 години на номер 102 надійшло телефонне повідомлення від невідомої жінки, яка заявила, що торговий центр «Скриня» заміновано.

На місце події одразу виїхали вибухотехніки, кінологи, експерти НДЕКЦ пошуки вибухових пристроїв тривали протягом години. При цьому з торгового центру було евакуйовано близько 550 людей, серед яких – працівники та відвідувачі «Скрині». За результатами пошуків у торговому центрі вибухових пристроїв не виявлено.

Також зазначимо, що впродовж 2011 року у Львові та області зареєстровано 10 злочинів, за якими порушено кримінальні справи за ознаками статті 259 Кримінального кодексу України, з них: 2 – скеровано на розгляд до суду, 6 – закрито за п. 3 ст. 206 Кримінально-процесуального кодексу України, 2 – закрито у зв’язку з неосудністю (ст. 226 КПК України) та недосягненням віку, з якого можлива кримінальна відповідальність (ст. 7-3 КПК України).

У 2012 році на Львівщині зафіксовано вже 12 неправдивих повідомлень про замінування, за 8 фактами порушено кримінальні справи.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...