З початку року зареєстровано 5563 наїзди на припарковані транспортні засоби

Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що на дорогах столиці стало більше випадків, коли водії наїзджали на припарковані транспортні засоби.

 У Києві з початку нинішнього року було зареєстровано 5563 таких випадків. Зокрема, в 37 автопригодах травмувалися люди. Таким чином, внаслідок ДТП – наїзду на транспортні засоби, 4 особи загинуло та 46 отримали травми. Для порівняння у минулому році трапилось 24 таких пригоди, внаслідок яких двоє людей загинуло та 26  було травмовано.

         Так, вночі 10 червня, у Голосіївському районі, на 27-км автодороги Київ – Обухів, сталося ДТП за участю квадроцикла (без номерних знаків). 37-річний водій скоїв наїзд на припаркований в крайній правій смузі автомобіль «ВАЗ-2121», без водія. Внаслідок пригоди чоловіка з закритою черпно-мозковою травмою, струсом головного мозку було доставлено до лікарні.

          Водії, пам’ятайте! Щоб уберегти себе від біди необхідно неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом.  

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...