Сводка происшествий на дорогах Киева

У середу, 11 липня співробітники столичної ДАІ виявили 577 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості –231; порушення правил проїзду перехресть – 21, порушення ПДР пішоходами-22. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 112 відповідних протоколів. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

 За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 40 порушень. У нинішньому році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 2491 рішення, у 894 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

         За добу в столиці зареєстровано 7 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 7 осіб отримали травми. Зверніть увагу!Тривають літні канікули, більшість дітей проводе час на дитячих майданчиках та вулицях міста, і як правило без догляду дорослих. Державтоінспекція звертається до водіїв транспортних засобів з проханням – бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, наближаючись до пішохідних переходів зменшуйте швидкість. 
          За минулу добу в Деснянському районі зареєстровано два незаконних заволодіння транспортними засобами: а/м «HONDA SCV100FE», н.з.АА0651АА, 2006 року випуску, сірого кольору та  мотоцикл «QINGQI QM 200-2D», н.з АА7696АА, 2008 р.в., сірий.  Прийнято міри розшуку. 

          Вчора, співробітниками ДАІ виявлено 4 автомобіля, що знаходились у розшуку, а саме: «Peugeot 605»,  «Honda Jazz», «Volkswagen Multivan», «Seat Ibiza». Зокрема, інспектори ДАІ в Дарницькому районі за підробку документів  затримали водія автомобіля «ГАЗ-330202». При перевірці було встановлено, що посвідчення водія викликає сумнів у дійсності. А в Голосіївському районі за перевезення вантажу без документів, а саме металобрухту, був затриманий водій вантажівки. Чоловіків доставлено до райуправління міліції.

          Крім того, до райуправлінь міліції за  зберігання наркотичних речовин доставлено -1 особу, за крадіжку-1, за порушення правил зберігання мисливської зброї-1, за навмисне пошкодження майна-1. 

До уваги водіїв! В столиці планується реконструкція Поштової площі

          Згідно проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  з 15 липня нинішнього року по 1 травня 2013 плануються роботи по кардинальній реконструкції Поштової площі.

          З огляду на це, планується тимчасово і частково обмежити рух усіх видів транспортних засобів на Набережному шосе на ділянці від мосту Метро до Боричевого узвозу. Обмежено буде рух також на вулиці Набережно-Хрещатицькій від Боричевого узвозу до вулиці Андріївської.

У зв’язку з цим, Державтоінспекція столиці радить водіям взяти до уваги цю інформацію та врахувати можливі ускладнення і по можливості обирати маршрут оминаючи зазначені ділянки, де є обмеження.   

          Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...