В Днепропетровске пьяный водитель грузовиика устроил гонки, повредив в легковушек (фото)

Як пережити ДТП в пятницю 13-го

Як повідомили «УК» в Управління ДАІ МВС України,  44 річний водій, мешканець Черкаської області, завітав до Дніпропетровська, на перший погляд, з благими намірами, щоб вчасно доставити вантаж. Але, мабуть перевтомившись під час дальньої дороги, вирішив розслабитись «Оковитою». Під дією «зеленого змія» він уявив себе «Черкаським рейнджером» та розпочав диявольські перегони по місту.

О п’ятій ранку у дворі будинку № 20 по вул. Малиновського він скоїв наїзд на стоячий без водія автомобіль «Рено Кенгу», який посунувся та наїхав на автомобіль «Шевроле Авео», тій, в свою чергу, пошкодив автомобіль «Хюндай Соната», а «Хюндай» «помстився» та наїхав на автомобіль «Мазда 6». Після скоєння ДТП горе – водій автомобіля «ДАФ» з місця пригоди зник.

Та на цьому його перегони в дусі американських бойовиків не закінчилися.

Рухаючись з боку Усть-Самарського мосту по вулиці Малиновського в напрямку пр. Воронцова через 15 хвилин він вирішив заїхати на автостоянку торгівельного центру «Вавилон». Там він скоїв наїзд на стоячий на паркувальному майданчику без водія автомобіль «Фольксваген Таурег», якій наїхав на автомобіль «Фольксваген Каравелла», який в свою чергу скоїв наїзд на автомобіль «Тойота Ленд Крузер 200», після чого останній скоїв наїзд на автомобіль «Тойота Камрі», а він наїхав на автомобіль «Форд Фієста».

На щастя все обійшлося без людських жертв. Внаслідок двох дорожньо-транспортних пригод більше 10 автомобілів отримали механічні пошкодження.

Співробітниками ДПС ДАІ Дніпропетровського МУ вжитими по «гарячих слідах» заходами розшуку горе- водій був затриманий. Наразі триває слідство.

«УК»

You may also like...