У Львові держохоронці затримали грабіжників за «гарячими слідами»

Учора, працівники групи затримання УДСО Львівщини несли службу у звичному режимі. Слідуючи по маршруту на перехресті вулиць Городоцької та Сяйво міліціонери побачили, як біжить жінка і кричить, що з її шиї зірвали золотий ланцюжок. Львів’янка вказала на двох невідомих парубків, які бігли Городоцькою. Хлопців затримали за лічені хвилини. При огляді у них знайшли ланцюжок потерпілої.

Затриманих, 19-річного та 22-річного мешканців Львівської області, доставили у Залізничний райвідділ міліції Львова. На даний час затримані особи перевіряються на причетність до скоєння подібних злочинів на території Львова.
 
За цей злочин їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
 
Правоохоронці попереджають, що вуличні грабіжники ретельно вибирають свою жертву й часто стежать за нею. Саме тоді, коли ризик піддатися нападу вам здається мінімальним, вони стрімко і зухвало діють.
 
У вечірній час, за можливості, зустрічайте своїх близьких (особливо жінок, підлітків і людей похилого віку) на зупинках громадського транспорту та проводжайте їх у разі від’їзду.
 
Пізно ввечері та навіть удень жінкам не варто привертати увагу сторонніх осіб до своїх прикрас, їх краще сховати під одягом або взагалі зняти.
 
Якщо така біда сталася з кимось із Вас − терміново телефонуйте за номером «102» та повідомте про прикмети грабіжників та напрямок, у якому вони втекли. Не будьте байдужими, якщо на ваших очах з кимось сталося таке нещастя. Допомагайте  – допоможуть і Вам.
 
 Денис Харчук, УДСО при ГУМВС  України у Львівській області

You may also like...