Двоє хлопців опинились у лікарні після сутички з рецидивістом

На Львівщині двоє хлопців опинилися у лікарні після суперечки з раніше судимим жителем міста Жидачів. Рецидивіст попросив у молодиків цигарку, а коли ті повідомили, що не мають її, чоловік розсердився та витягнув ніж.

 Конфлікт відбувся 4 серпня близько 23.40 години у селі Межиріччя Жидачівського району. Біля Народного дому, де проводили дискотеку, розмовляли двоє хлопців. До них підійшов незнайомий чоловік та попросив цигарку. Коли молодики повідомили, що не палять, чоловік розпочав нецензурно виражатися, а потім витягнув ніж, яким травмував товаришів.
 
За «гарячими» слідами співробітники Жидачівського райвідділу міліції затримали раніше судимого 26-річного жителя міста Жидачева. Було з’ясовано, що, перебуваючи у селі Межиріччя, останній спровокував конфлікт з двома хлопцями – 19-річним жителем села Заріччя та 18-річним жителем села Межиріччя.
 
Обох товаришів було госпіталізовано у хірургічне відділення Жидачівської центральної районної лікарні, де одному з них (19-річному) діагностували «проникаюче ножове пораненням живота» (стан важкий), а іншому – «різана рана щоки».
 
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України.  
 
ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Жидачівського РВ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...