ДАІ Києва: підсумки оперції «Розшук»

Як раніше повідомлялось у засобах масової інформації в України з 17 по 19 жовтня поточного року проводилась операція «Розшук». Головна мета якої – покращення криміногенної ситуації у державі. Активну участь в цій операції взяли співробітники столичної Державтоінспекції. За три дні ним було затримано 16 осіб, які перебували у розшуку за скоєння різноманітних злочинів. 

Так, 17 жовтня 2012 року, інспектори ДАІ Деснянського району  затримали молодика та встановили, що він перебуває у розшуку за скоєння злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків. Відповідальність за цей злочин – позбавлення волі на строк до трьох років.

Через день, о 7 годині ранку на проспекті Маяковського, було затримано громадянина, який скоїв економічний злочин на території Російської Федерації. Як стало відомо пізніше, громадянин знаходився в міжнародному розшуку з 1999 року. 

Правопорушники доставлені до Деснянського районного управління для з’ясування обставин та подальшого розслідування.

В цьому ж районі, але вже інспекторами полку ДПС «гарячим» слідом був розкритий грабунок. Так, 17 жовтня, близько 3 години ночі, на номер «102» Деснянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жінки, що її пограбували невідомі. Потерпіла розповіла, що вона знаходилась біля одного з будинків на проспекті Маяковського, і троє невідомих чоловіків відібрали у неї мобільний телефон та золотий ланцюжок. Після чого зловмисники швидко сіли в автомобіль і зникли. Зі слів свідків – це був червоний «ВАЗ 2110». На розшук втікачів були задіяні всі наряди, які в цей час патрулювали. Інспектор ДПС взводу ДПС прапорщик міліції Ковалевський розповів:

– В ході розшукових заходів приблизно о 3.30 нами був помічений підозрюваний автомобіль, який рухався по проспекту Перемоги, що в Шевченківському районі. На світлофорі ми заблокували подальший рух цього авто. В салоні «ВАЗа» знаходились 5 молодих чоловіків. Як з`ясувалось всі вони мешканці Чернігівської області. Слідчо-оперативна група, що прибула до місця затримки автомобіля, при перевірці документів виявила у одного із чоловіків викрадені речі. Всіх підозрюваних було затримано, автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання. За фактом грабунку порушено кримінальну справу. Триває слідство.

Всіх працівників, які відзначились під час відпрацювання буде заохочено.    

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...