Кримінальна хроніка Житомирщини на 26 жовтня 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 250 повідомлень, 235 з яких із ознаками злочинів, серед них грабежі, крадіжки чужого майна, нелегальний обіг наркотичних засобів та інші. У 74 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

25 жовтня до Андрушівського РВ міліції надійшло повідомлення про те, що з поля одного з сільськогосподарських підприємств, розташованого в с. Глинівцях, невідомим викрадено близько 320 кг кукурудзи.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючу 26-річну жительку цього ж села, в якої викрадене вилучено.

До Черняхівського РВ надійшло повідомлення про те, що із не охоронюваної території одного з товариств у с. Горбулові невідомим викрадено гранітну арку. Сума завданого збитку становить 1 тис. 100 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали непрацюючого 21-річного жителя цього ж села, в якого викрадене вилучено.

Минулої доби до Новоград-Волинського МВ міліції звернулась жителька райцентру, повідомивши про те, що цього ж дня в період з 09.00 до 14.00 з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон заявниці.
Оперативники карного розшуку у скоєнні даного злочину обґрунтовано підозрюють непрацюючого 46-річного жителя райцентру, який, перебуваючи в будинку потерпілої, і скоїв дану крадіжку. Наразі тривають заходи щодо встановлення місця знаходження підозрюваного.

Шановні громадяни, перебуваючи у місцях масового скупчення людей, будьте уважними та обачними. Не приваблюйте увагу потенційних зловмисників, виставляючи напоказ мобільні телефони та зберігаючи їх у легкодоступних місцях. Обов’язково запишіть усі дані свого телефону, у першу чергу, реєстраційний номер. Якщо ж ви виявили крадіжку свого засобу стільникового зв’язку, негайно зверніться до найближчого відділення міліції. 85 відсотків злочинів розкриваються по „гарячих слідах”.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...