Кримінальна хроніка Житомирщини на 7 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 348 повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та iнших подій, серед них грабіж, крадіжки чужого майна, шахрайство та інші.

Припинено 140 порушень правил дорожнього руху, 8 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

6 грудня до Чуднівського РВ із заявою звернулась жителька району. Пенсіонерка повідомила про те, що з її будинку, шляхом пошкодження вікна, невідомим викрадено гроші в сумі 380 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 27-річного місцевого жителя.

До Корольвського РВ звернувся 60-річний житель м.Житомира із заявою про те, що в обласному центрі з його квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено його мобільний телефон. Сума збитку становить 435 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали місцевого жителя, 1966 р.н.

Минуло доби до Новоград-Волинського міськвідділу із заявою звернувся житель райцентру, 1957 р.н., який повідомив про те, що з подвір’я його домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено кролів. Сума збитку встановлюється.
Наразі працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для встановлення обставин учинення злочину та затримання причетних до його скоєння осіб.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...