Кримінальна хроніка Житомирщини на 25 січня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 283 повідомлення, 89 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них шахрайства, крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень та інші. У 36 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 182 порушення правил дорожнього руху, 14 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

24 січня до Червоноармійського райвідділу міліції звернувся 63-річний житель с. Великий Луг із заявою про те, що з його будинку було викрадено 200 гривень.

Дільничні інспектори міліції під час відпрацювання затримали за підозрою у вчиненні даного кримінального правопорушення 26-річну односельчанку заявника. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Черняхівського райвідділу міліції звернулася 46-річна жителька одного з сіл району, повідомивши про те, що з її автомобіля було викрадено двигун вартістю близько 2 тисяч гривень. Жінка пояснила, що залишила незачиненим гараж, чим і скористався зловмисник.
Співробітники карного розшуку встановили, що у скоєнні кримінального правопорушення підозрюється 32-річний непрацюючий житель Черняхівського району. Наразі триває його розшук.

До Корольовського райвідділу міліції надійшла заява 75-річної жительки м. Житомира про те, що з її помешкання було викрадено гроші в сумі 3,5 тисячі гривень. Працівники міліції встановили, що пенсіонерка на деякий час прихистила у себе вдома 31-річного місцевого жителя, коли ж той поїхав – виявила пропажу. На даний час проводяться заходи щодо розшуку «квартиранта».

Шановні громадяни! Будьте обачними у питаннях збереження вашого майна. Своєчасно вжиті застережні заходи можуть вберегти вас від неприємних сюрпризів та зазіхань злодіїв. Подбайте про укріпленість ваших осель, не забувайте зачиняти двері, коли перебуваєте вдома. Задумайтеся над питанням професійної охорони помешкання, приміром Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки вашого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...