Кримінальна хроніка Житомирщини на 4 лютого 2013 року

Упродовж минулих вихідних днів до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 453 повідомлення, 135 з яких із ознаками кримінальних правопорушень. Серед них: крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, хуліганства, шахрайства та інші. У 56 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 95 порушень правил дорожнього руху, 11 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

2 лютого до Брусилівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з домоволодіння 65-річного жителя с. Високого було викрадено мобільний телефон та домашню птицю. На місці події черговий наряд міліції встановив, що кримінальне правопорушення вчинили двоє непрацюючих жителів цього ж населеного пункту. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Корольовського райвідділу міліції м. Житомира звернулась 26-річна місцева жителька із заявою про те, що вночі з магазину, в якому вона працює, було викрадено майно та гроші на загальну суму більше 16 тисяч гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні даного кримінального правопорушення затримали 27-річного жителя м. Коростеня, в якого вилучили викрадене. Триває досудове розслідування.

3 лютого до Корольовського райвідділу міліції м. Житомира надійшло повідомлення від 35-річного жителя Радомишльського району про пограбування. На одній з вулиць обласного центру на чоловіка здійснив напад невідомий, який відібрав у нього мобільний телефон та срібний ланцюжок. На місце події було негайно направлено наряд міліції, який за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримав 22-річного студента одного з міських коледжів. У молодика вилучили викрадене майно.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні, або скористайтесь послугами таксі. Якщо ж неприємностей уникнути не вдалося, відразу телефонуйте за номером «102» або особисто зверніться до найближчого відділу міліції. Чим швидше ви це зробите, тим більша ймовірність затримання злочинців.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...