Россиянин на санях вез контрабанду в Украину

Учора вранці неподалік села Вікторівка, що в Середино-Будському районі Сумської області, за кілька метрів від держрубежу прикордонний патруль затримав гужові сани з товарами народного споживання.

 В санях правоохоронці виявили картонні коробки, повідомляє офіційний сайт прикордонної служби України  В них знаходилися 70 автомобільних охоронних систем з двостороннім зв’язком «Scher-Khan Logicar» та 110 модулів обходу імобілайзера «Scher-Khan Magica». Крім того, було виявлено 125 кілограмів фарби «Графілак» для поліграфії, акрилової фарби «FolkArt» та фарби для автомобілів, розфасованої в металевих відрах та флаконах.

Негайно провівши пошук осіб, причетних до протиправної діяльності, прикордонний наряд відділу «Середина-Буда» Сумського загону затримав на околиці села Вікторівка громадянина Росії. Чоловік зізнався, що саме він перевозив даний товар.

На правопорушника складені відповідні процесуальні документи. Знайдений товар, вартість якого за попередньою оцінкою становить 280 тисяч гривень, передано працівникам митниці.

«УК»

You may also like...