Допоможіть встановити особу невпізнаного трупу (фото)

В.Олександрівським РВ УМВС України в Херсонській області встановлюється особа невпізнаного трупу чоловіка, виявленого 05.01.2013 року між с. Мала Олександрівка та с. Давидів Брід В.Олександрівського району Херсонської області в залізо-бетонній споруді для відводу води, що розташована під проїзною частино дороги Т 2207 сполученням смт. В.Олександрівка – м. Берислав в районі Русової балки, тіло невідомого чоловіка знаходилось в обгорілому стані.

Прикмети: довжина тіла 187 см., худорлявої статури, вік 20-25 років, очі сіро-зелені, довжина стопи 30 см.

Особливі прикмети: на пешій фаланзі мізинця правої руки пошкодження у вигляді шраму від глибоко порізу, відсутні на верхній щелепі з права 6 зуб, зліва 5,8 зуби; на нижній щелепі з права 8 зуб, зліва 6,7 зуби.

На тілі знаходилось: залишки джинсів синього кольору «EVІN», частини футболки бежевого кольору з написом «Давай досвиданья», залишки шкарпеток сірого-чорного кольору.

Труп-1

Труп-2

При собі мав: запальничку червоного кольору з надписом «Cricket».

Труп-3

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу даного чоловіка звертатися за тел. (05532) 2-28-61, 099-625-73-43, 102 (В.Олександрівський РВ УМВС України в Херсонській області)

УМВС України в Херсонській області
 

You may also like...