Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 18 квітня співробітники столичної ДАІ виявили 705 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 261 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 водія. За порушення правил проїзду пішохідних переходів до адміністративної відповідальності притягнуто 31 керманич. Крім того, виявлено 47 пішоходів – порушників правил дорожнього руху.

У четвер, в столиці було зареєстровано 2 ДТП, в яких двоє людей отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У Голосіївському районі зареєстроване незаконне заволодіння автомобілем «ЗІЛ-4502». До райуправління міліції о 9 годині ранку звернувся чоловік, та повідомив, що з вулиці Ломоносова,52 викрали вантажівку. Машина 1989 року випуску, синього кольору. Прийнято міри розшуку.
Вчора, співробітники ДАІ виявили 6 автомобілів, що знаходились у розшуку. Крім того, у Дарницькому районі інспектори ДАІ за перевезення вантажу без документів затримали водія автомобіля «IVECO», який перевозив МАФ. Також по операції «Акциз», у Святошинському районі інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «Форд Транзит», який перевозив горілочні вироби, без відповідних документів. Чоловіків доставили до райуправлінь міліції. Крім того, затримано двоє громадян, які торгували квітами (пролісками), що занесені до Червоної книги України.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 

УДАІ м. Київ

You may also like...