Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 07.05.2013

У період з 4 по 6 травня співробітники столичної ДАІ виявили 1499 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 938 відхилень від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 121 водія.

За три дні в столиці зареєстровано одинадцять ДТП, в яких дев’ять осіб отримали травми та дві особи загинули. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

Інспектори ДПС ДАІ у Голосіївському районі міста затримали водія вантажівки, який перевозив МАФ без відповідних документів. У Святошинському районі міста, інспектори Державтоінспекції затримали водія автомобіля «ВАЗ-2101», який перебував розшуку за скоєння злочину. Співробітники Державтоінспекції в Голосіївському районі затримали двох громадян, які скоїли хуліганські дії. Також у Святошинському районі міста за хуліганство затриманий чоловік. Інспектори ДАІ Подільського району затримали чоловіка, який раніше незаконно заволодів автомобілем «Daewoo Nexia». Крім того, у Подільському та Оболонському районах співробітники ДАІ затримали двох водіїв транспортних засобів, які раніше зникли з місць ДТП. У Дніпровському районі міста інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «Volkswagen Golf», у якого виявлено підроблені документи на транспортний засіб. Співробітники Державтоінспекції у Деснянському районі затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження іншому громадянину. Крім цього, інспектори ДАІ в Дніпровському районі затримали водія «Mercedes-Benz» – даним автомобілем громадянин заволодів шахрайським шляхом. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ Київ
 

You may also like...