Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 19.06.2013

За 18 червня співробітниками столичної ДАІ виявлено 605 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 271 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 77 водіїв, без необхідних документів керували автівками – 30, порушення правил проїзду перехресть – 9. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 41 водія. Крім того, виявлено 20 пішоходів – порушників.
За добу в столиці було зареєстровано 7 ДТП (з них три за участю мотоциклів), в яких 1 людина загинула та 7 отримали травми.

Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Так, минулої доби, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 36 водіїв.
Незаконне заволодіння транспортним засобом: Печерський р-н а/м «Лексус LX 570», д/н АН0700НК, 2011 року випуску, чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Натомість інспектори ДАІ виявили та затримали 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. Також затримано чоловіка, який скоїв крадіжку продуктів харчування з магазину.

Співробітники столичної Державтоінспекції продовжують фіксувати випадки, коли недобросовісні водії намагаються хабарами відкупитися від покарання за порушення Правил дорожнього руху. Так, вчора інспекторами полку ДПС ДАІ був затриманий водій а/м «Шевроле Авео», який з метою уникнення адміністративної відповідальності спробував відкупитись хабарем у розмірі 500 гривень. Затриманий доставлений до райуправління міліції. Також до райуправлінь за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено 1 громадянина, за пошкодження майна – 1.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...