До уваги водіїв! Обмеження руху на дорогах столиці

В Святошинському районі, у зв´язку з проведенням ремонтих робіт по реконструкції проспекту Перемоги з 20 червня частково обмежено рух автотранспорту. Обмеження діятимуть на ділянці від вулиці Івана Кромського до Великої Кільцевої дороги.
 

Крім того, у Печерському районі, згідно розпорядження КМДА, з червня по листопад місяць 2013 року триватиме капітальний ремонт Паркової дороги та Петрівської алеї. У зв’язку з цим, частково обмежено рух транспортних засобів.

Також, у період з 22 години 21 червня до 6 години ранку 24 червня фахівці КК “Київавтодор” виконуватимуть роботи з ремонту деформаційного шва (вирівнюючого приладу) на естакаді Південного мостового переходу через річку Дніпро. У зв’язку з цим рух автотранспорту (верхньою стороною) з проспекту Миколи Бажана у напрямку Наддніпрянського шосе, першою та другою смугами буде частково обмежено.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

 

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

You may also like...