Кримінальна хроніка Одещини за 04.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 148 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ізмаїльського МВ в результаті проведення слідчих дій затримано 26-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 4 серпня в будинку за місцем проживання, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв, заподіяв смертельні тілесні ушкодження 47-річному жителю вказаного міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). 

До Приморського районного відділу міліції надійшла заява від 36-річної Марини щодо прийняття заходів до невідомої особи, яка з її сумки таємно викрала гаманець, в якому знаходились грошові кошти у розмірі 2500 гривень та особисті документи. По «гарячих слідах» правоохоронцями викрито 27-річну Любов, у якої виявлено та вилучено речові докази. Жінка зізналась у скоєному. 

Працівниками Малиновського РВ в результаті розшукових заходів затримано 21-річного Олександра. Попередньо встановлено, що підозрюваний, шляхом ривка, відкрито заволодів золотим ланцюжком з хрестиком у 29-річної Ірини. Сума матеріального збитку склала 7000 гривень. Наразі підозрюваного поміщено до ізолятору тимчасового утримання. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 186 (Грабіж) КК України.

Співробітники Іллічівського МВ викрили 25-річного раніше засудженого місцевого жителя, який, шляхом пошкодження віконного скла, проник до квартири Сергія, звідки скоїв крадіжку телевізора. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка). 

Працівниками Портофранківського ВМ при відпрацюванні заяви 21-річного Максима затримано 27-річного Володимира. В ході слідчих дій встановлено, що затриманий, шляхом підбору ключа, проник до квартири заявника, звідки таємно викрав гаманець із грошима, банківською карткою та срібною монетою. Підозрюваний зізнався у скоєному.

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173 КУпАП – хуліганства, мешканця Овідіопольського району, 1960 р.н., який вчинив сварку на міському ринку з охороною, висловлювався нецензурною лайкою та кидався у бійку. 

До Хмельницького ВМ надійшла заява від 74-річної Раїси щодо прийняття заходів до свого онука, який таємно викрав її грошові кошти у сумі 20000 гривень. В ході відпрацювання даної заяви викрито 17-річного Костянтина, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (Крадіжка) КК України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...