На Полтавщині ліквідовано підпільний завод з виготовлення паливно-мастильних матеріалів (фото)

Проведеними слідчо-оперативними заходами в рамках кримінального провадження за ознаками ст.204 Кримінального Кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), працівниками ГУ Міндоходів в Полтавській області на околиці одного з райцентрів області викрито міні-завод з незаконного виготовлення паливно-мастильних матеріалів. На земельній ділянці, огородженій високим парканом було приховано споруди, обладнання та установку по перегонці газового конденсату, наземні та підземні ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів, обладнані спеціальними механізмами. Виробництво проводилося без жодних дозвільних та правоустановчих документів.

Незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали реалізовувалися оптовими партіями в адресу підприємств різних регіонів України та вивозилися вантажним транспортом з автоцистернами.

Під час проведеного обшуку виявлено та вилучено понад 45 тон нафто-газоконденсатної суміші, яка слугувала сировиною для виробництва, резервуари для зберігання нафтопродуктів, інше обладнання. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей складає 450 тис. грн.

На даний час проводиться експертне дослідження зразків вилучених паливно-мастильних матеріалів.

ГУ Міндоходів у Полтавській області
 

You may also like...