Про найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 224 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Малиновського РВ в результаті слідчих дій затримано 23-річного Руслана. Попередньо встановлено, що підозрюваний, в ході сварки з 28-річний Андрієм, на підставі неприязних відносин, спричинив останньому тілесні ушкодження. Наразі потерпілого госпіталізовано до районної лікарні. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (тяжкі тілесні ушкодження).

 

Працівниками Саратського РВ в результаті слідчих дій затримано 48-річного Миколу, від якого надійшли правдиві свідчення, що він, наприкінці січня поточного року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з метою заволодіння матеріальними цінностями, через незачинені вхідні двері проник до будинку 47-річної Людмили, де спричинив їй тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці. Після скоєного нічого не викравши зник з місця злочину. Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 115 КК України (вбивство).

 

Співробітниками Приморського РВ в ході оперативно-профілактичного відпрацювання області затримано двох одеситів віком 18 та 19 років, які відкрито заволоділи грошима в сумі 2000 грн. у 19-річного Олексія. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). Підозрюваних відпущено під особисте зобов’язання.

 

Працівниками Шевченківського ВМ за підозрою у скоєнні шахрайських дій затримано 43-річного Віталія. В ході слідчих дій встановлено, що затриманий, під приводом обміну валюти, заволодів грошима 31-річного В’ячеслава в сумі 160 000 грн. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 190 КК України (шахрайство).

 

До Київського РВ надійшла заява від представника одного з банків міста про те, що до відділення банку звернулась жінка, яка, з метою оформлення кредиту в сумі 61000 гривен, надала підроблену довідку про доходи. Вжитими заходами у скоєнні даного злочину викрито 34-річну одеситку, від якої отримані правдиві свідчення.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 56-річного Сергія про те, що невідомий зловмисник з подвір’я його будинку викрав спортивний велосипед. В результаті проведених розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрито 23-річного Анатолія, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речовий доказ – велосипед. Розпочато кримінальне провадження за ст. 185 КК України (крадіжка).

 

Співробітниками Татарбунарського РВ в с. Струмок за місцем мешкання 41-річного Георгія проведено огляд його будинку, в ході якого виявлено та вилучено 32 патрона калібру 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибухівкою).

 

До Київського РВ із заявою звернулась 27-річна жінка про те, що на зупинці громадського транспорту невідомий викрав з її сумочки мобільний телефон, вартістю 2000 гривен. При відпрацюванні отриманої заяви затримано 33-річного одесита, який зізнався у скоєному.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...