Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 20.08.2013

Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 20.08.2013

У Радехівський райвідділ міліції звернулась з заявою 49-річна мешканка села Станин, яка повідомила про те, що її 31-річний син, перебуваючи за місцем їх спільного проживання в житловому будинку під час сімейної сварки взяв в руки ніж, яким спричинив тілесні ушкодження своєму батькові у вигляді порізу грудної клітки (без проникаючого поранення). Виїздом на місце події СОГ встановлено, що 20 серпня о 19:20 годині між сином, який перебув у стані алкогольного сп’яніння, та його батьком розпочав конфлікт, який переріс у шарпанину. Син хопивши кухонного ножа умисно наніс удар по тілу батька. Чоловік наразі госпіталізований у хірургічне відділення. Відомості внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань. Триває перевірка. 

До працівників Городоцького РВ надійшла заява від 58-річного жителя району, директора одного з відділень ТЗОВ Львова, про те, що 20 серпня близько 16.00 години в с. Завидовичі 48-річна жінка, без постійного місця проживання, шляхом вільного доступу таємно викрала з поля ТЗОВ кукурудзу масою біля 30 кілограмів. з місця події вилучено два поліетиленових мішки, заповнені кукурудзою. Жінка наразі дає пояснення міліціонерам. 

Про крадіжку авто повідомив працівників Мостиського РВ 48-річний житель Дрогобича. Чоловік розповів, що 17 серпня близько 19.30 години раніше судимий житель Мостиського району, який йому візуально знайомий, викрав його автомобіль «Опель-Астра», який перебував на вулиці в с. Підліски, Мостиського району. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники міліції розшукали автомобіль, який знаходився покинутим на об’їзній дорозі поблизу м. Мостиська та повернули власнику. Прийнято міри щодо розшуку підозрюваного.

ГУМВС України у Львівській області

 

You may also like...